Novo dežurstvo Pravne klinike

Datum objave: 16.05.2014

Ovim putem želimo izvijestiti osobe s invaliditetom i članove njihovih obitelji da  u svibnju  imamo jedno više dežurstvo Pravne klinike u Karlovcu i nastavljamo sa pružanjem  besplatne  pravne  pomoći. Pravna klinika kao jedinica Pravnog fakulteta ,koji nakon ljetnih ispitnih rokova u mjesecu lipnju ne radi do mjeseca rujna, tako i Pravna klinika zastaje sa svojim radom u istom vremenskom razdoblju. 

Obzirom da radi navedenih razloga od početka lipnja  Klinika ne preuzima nove slučajeve (osim iznimno hitnih) do rujna,  pružamo mogućnost dolaska zainteresiranim strankama iz Karlovca još jednom prije ljetne pauze, što je razlog izvanrednog održavanja "vanjskog" dežurstva dva puta u istom mjesecu.

Pravna klinika ima  dežurstvo u Karlovcu,20.svibnja 2014.godine, u Savezu udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije , Banjavčićeva 20 ,u terminu između 10.00 do 12.00 sati.

Besplatnu pravnu pomoć mogu dobiti osobe s invaliditetom i članovi njihovih obitelji  temeljem Zakona o besplatnoj pravnoj pomoći.

Molimo da  stranke  sa sobom ponesu  osobnu iskaznicu i dokumentaciju vezanu uz pravni problem koji žele rješavati.

Vrati se natrag...