Međunarono natjecanje stolnotenisača s invaliditetom

Datum objave: 03.04.2014

Na Krku ovaj vikend natjecanje stolnotenisač(ic)a s invaliditetom,sudjeluju i karlovački stolnotenisači s invaliditetom.
Od 2. do 4. travnja 2014.godine u dvorani osnovne škole Fran Krsto Frankopan u Krku, bit će postavljen kamp stolnotenisača– osoba s invaliditetom iz pet zemalja: Hrvatske, Srbije, Slovenije, Italije i Austrije.
Domaćin ovoga natjecanja je stolnoteniski klub Malinska-Dubašnica.
Na ovom natjecanju sudjeluje i Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom Karlovac sa svojih 18 predstavnika. Od toga broja je 12 –tero djece s teškoćama u razvoju. Karlovački stolnotenisači s invaliditetom putuju na ovo natjecanje zahvaljujući financijskoj potpori Grada Karlovca,Karlovačke športske zajednice i Savezu športova Karlovačke županije.
Prvenstvo će započeti u subotu u 9 sati kada će uz domaćine STK Malinska-Dubašnica i Hrvatski stolnoteniski savez osoba s invaliditetom, prvenstvo otvoriti zamjenica župana Primorsko-goranske županije Marina Medarić i načelnik Općine Malinska-Dubašnica Robert Anton Kraljić.
Uz ovo natjecanje , u 12 sati u subotu će se održati i međudržavni revijalni susret stolnotenisača s invaliditetom Hrvatske i Srbije. Završetak natjecanja je u nedjelju 06.travnja 2014.godine.

Heading 070414 Krkstolnitenisnajava1

Vrati se natrag...